Енгибаров: Не заслужавахме да загубим (видео)

Старши треньорът на Витоша (Бистрица) Енгибар Енгибаров бе силно разочарован след официалния си дебют начело на “тигрите”. Новият наставник на бистричани бе близо до това да запише повече от успешен старт, но в крайна сметка късметът му обърна гръб и тимът му допусна пълен обрат и загуба с 2:3 като гост на Славия на старта на новия шампионат в родната efbet Лига. Въпреки драматичното поражение бившият национал на България похвали своите играчи и изрази задоволството си от тяхното представяне.

“Моите футболисти се представиха на ниво и не смятам, че заслужаваха да загубят. Не мога да бъда недоволен от тях. Показахме характер и дух. Грешката на Кацарев бе преломният момент в мача, но не мога да виня момчето за това”, коментира след срещата Енгибаров.

“Мисля, че вървим в правилната посока и това се вижда. Следваме зададената от ръководството линия да налагаме млади играчи. Виждате обаче, че във футбола няма млади и стари, а можещи и неможещи. Днес Гъргоров бе феноменален, жалко, че се контузи”, каза още наставникът на “тигрите”.

Снимка: Емона Цончева, Sportal.bg

Leave a Reply