Ангелов и Кирилов разочаровани след равенството с “болярите”

Разочарование цареше в лагера на Втиоша (Бистрица) след домакинското равенство 1:1 с Етър (Велико Търново) в един от най-интересните двубои от 12-ия кръг във Втора професионална лига. Футболистите на старши треньора Костадин Ангелов надиграха възпитаниците на Георги Василев, но липсата на шанс пред гола им попречи да вземат пълен актив от точки.

“С играта, която показахме, не заслужавахме да ни изравнят. Контролирахме мача и имахме повече положения за гол, които обаче отново не успяхме да реализираме. Стремим се да играем футбол и най-важното е, че ни се получава. Точно затова вярвам, че това, което ни бе отнето, ще ни се върне по-нататък”, заяви пред клубния сайт след равенството наставникът на бистричани.

Асистентът на Ангелов – бившият национал Росен Кирилов, също нямаше обяснение защо във втори пореден двубой Витоша пропуска възможността да вземе заслужени три точки. “И срещу Локомотив (София) миналата седмица, когато ни изравниха в самия край, и срещу Етър сега трябваше да победим. С тези четири точки, които изпуснахме, в момента щяхме да сме на първо място”, коментира Кирилов.

Снимка: Sportal.bg

Leave a Reply