“Витоша” с Бадема в Трета лига

ФК “Витоша” (Бистрица) ще стартира подготовка на 1 юли, обявиха от клуба. Тимът ще участа в Югозападната Трета лига, а в началото на следващия месец наставникът Николай Христозов ще изведе отбора за първа тренировка на стадиона в Бистрица. Очаква се подготовка да стартират Емил Гъргоров, Валентин Галев, Георги Амзин, Михаил Петров, както и голяма част от Елитната възраст. Селекцията е в процес, очаква се към “зелените” да се присъединят още опитни играчи.

Бадема, който навърши 40 години през февруари, игра за “тигрите” в елита, записвайки 22 двубоя и 5 попадения. Бившият национал на България започна с тима и във Втора лига, но през есента отборът напусна първенството.

През лятото ФК “Витоша” планира да изиграе минимум 5 контроли. Първата от тях е срещу “Рилски спортист” на 10 юли, а след това ще се изправи срещу “Левски” (Чепинци) (16-ти), “Балкан” (Ботевград) на 24-ти, “Гранит” (28-ми) и срещу “Слившнишки герой” в последния ден на месеца. Подготовката ще протече в домашни условия на стадион “Летище” и официалния терен в Бистрица, където тимът ще има на разположение всички необходими удобства.

Leave a Reply