Витоша ще затвърждава, че притежава характер при гостуването си в “Надежда”

Да затвърдят впечатленията, че наистина притежават характер и са израснали ментално. Това си пожела по адрес на футболистите ръководството на Витоша (Бистрица) преди предстоящото утре тежко гостуване на Локомотив (София). Двубоят от 11-ия кръг на Втора професионална лига ще се играе на стадион „Локомотив“ в столичния квартал „Надежда“ и ще започне в 15:00 часа.

Миналата седмица съставът от Бистрица впечатли спортно-техническия щаб с демонстрираната сила на духа, благодарение на която стигна до пълен обрат след почивката при домакинството си на Созопол (2:1). В лагера на бистричани не крият желанието си да покажат, че този характер не е била случайна и мимолетна проява, а резултат на напълно осъзнати действия.

Въпреки че Локомотив (София) се намира в долната половина на таблицата и има само една победа в последните си пет шампионатни двубоя, треньорското ръководство на „Витоша“ е наясно, че мачът с именития съперник от „Надежда“ ще бъде тежък. Желанието на наставника Костадин Ангелов е неговият отбор да отговори с подобаващата агресия на своя съперник

Снимка: Sportal.bg

Leave a Reply