Гочев: Можем да скъсим разликата с Ботев (Враца)

Крайният защитник на Витоша (Бистрица) Тодор Гочев се завръща за първи път на стадион „Христо Ботев“ във Враца след трансфера си при „тигрите“ през лятото на 2017 година. Юношата на Левски пропусна загубата с 0:1 при визитата на врачани на старта на пролетния дял, тъй като изтърпяваше наказание. Ден преди изключително важния първи двубой от Група „А“ на плейофите в Първа лига Гочев сподели очакванията си пред официалния сайт на клуба.

„Мачът утре вечер е от изключително значение. Убеден съм, че можем да скъсим разликата с Ботев (Враца). Натрупахме солиден опит, този сезон се представяме добре, за което говорят и 25-те точки, които спечелихме. Разбира се, че винаги може и повече. Форматът позволява на всеки един отбор да се спаси, дори и с един мач, но ние ще дадем всичко от себе си това да се случи много по-рано“, заяви Гочев.

Витоша (Бистрица) гостува на Ботев (Враца) утре вечер. Двубоят на стадион “Христо Ботев” започва в 20:00 ч. В момента момчетата на Росен Кирилов заемат трето място в Група “А” с актив от 25 точки. Днешният им съперник е втори, с шест повече – 31.

Снимка: Владимир Иванов, Sportal.bg

Leave a Reply