Дюш “Витоша” Бистрица набира нови попълнения

ДЮШ “ВИТОША” БИСТРИЦА набира деца, родени през 2011, 2012, 2013, 2014 и 2015 година, за да се присъединят към Семейството на клуба.

Клуб с над 60-годишна традиция, който над 60 години изгражда не само футболни таланти, но и големи хора, с които обществото да се гордее.

При нас децата ще изпитат удоволствието и емоциите от играта, наречена Цар Футбол. Защото футболът ни учи на толкова много неща – дисциплина, мотивация за постигане на различни по мащаб цели, умения за работа в екип, хъс за победа и не на последно място – уважение към ближния.

В нашата школа децата разполагат с всички удобства и перфектни условия, за да се любуват на играта, да се развиват по възможно най-благоприятния начин и да положат началото на любовта си към футбола.

Тренировките се провеждат в базата ни на Стадион “Академик”, намиращ се на комуникативно място в близост до хотел Плиска. Базата притежава един голям терен и два по-малки, които са изградени с последно поколение изкуствена трева, притежават собствени съблекални и не на последно място – огромен паркинг за удобство на родителите.

Разбира се, специалистите, с които децата ще работят, са най-важни.
В школата на “Витоша” Бистрица работят утвърдени и опитни специалисти в треньорската професия с квалификация А, Б и PRO лиценз, треньори на вратарите, както и рехабилитатор и масажист.

Ако и вие желаете детето ви да стане част от нашето спортно Семейство, то можете да ни откриете на посочените телефони:

0898 52 56 96
0988 77 37 24
0887 56 54 51

Leave a Reply