Треньорът: Израстваме с всеки един двубой, момчетата усетиха силата си

Въпреки че Витоша (Бистрица) изпусна победата в последните минути при гостуването си на Локомотив (София) в двубой от 11-ия кръг на Втора професионална лига, старши треньорът Костадин Ангелов остана доволен от футболистите си. Наставникът се надява на добро представяне и в следващата среща, когато бистричани приемат Етър (Велико Търново) в едно от дербитата на кръга във втория ешелон.

“Миналата седмица срещу Поморие трябваше да обръщаме мача на почивката. Този кръг срещу Локомотив открихме рано и се очакваше да е по-лесно. За съжаление не успяхме да победим. Получи се двуостър мач. Да, владеехме повече инициативата на терена, но и двата отбора имаха положения да реализират. Въпреки равенството, съм доволен от демонстрираното желание от момчетата. Нямам забележки към тях“, сподели старши треньорът на Витоша след срещата.

„Най-важното, най-хубавото е, че по това време миналата година не съм и предполагал, че сега ще предстои мач с лидера във Втора лига, който ще бъде определен като „дерби“. Отборът израства с всеки изминал двубой. От тук нататък трябва да затвърдим това добро представяне. Реално всеки един в състава усети силата в себе си и потенциала, с който разполага. На едно ниво сме с водещите отбори в групата не заради нещо друго, а заради нас самите“, допълни още Ангелов.

Leave a Reply