Кутев: Желанието ни за победа е огромно (видео)

Един от голмайсторите на Витоша (Бистрица) през настоящия сезон – Даниел Кутев, сподели след победата с 1:0 над Верея в Стара Загора, че всички в редиците на „тигрите“ имат огромно желание да трупат победи. Бистричани записаха трети успех от началото на първенството, който ги върна в Топ 6 – само на точка от третия Лудогорец.

„Мисля, че играхме много по-добре от Верея и заслужено победихме. Просто трябваше да изчакаме точния момент. Опитваме се да надграждаме спрямо това, което направихме миналата година. Искаме да бъдем по-агресивни. Желанието ни за победа е огромно. Можехме и по-добре да се представим в изиграните мачове, но смятам, че резултатите ни са доста добри“, коментира Кутев.

„Способни сме да изненадаме всеки отбор в Първа лига. Ако продължим в същия дух, можем да завършим доста напред. Дай боже, да сме в първата шестица“, допълни още героят от сблъсъка със Славия на „Васил Левски“ и гарантира, че Витоша ще се опита да вземе нещо от предстоящото си домакинство на Ботев (Пловдив).

Leave a Reply