За нас

Футболен клуб Витоша е създаден през 1958-а година в Бистрица и днес, близо 60 години по-късно, разполага с прекрасни условия за подготовка както на първия отбор, извоювал си тази пролет историческа промоция за Първа професионална лига на България, така и на цялата детско-юношеска школа, част от която вече са повече от 200 деца.

Ние, ръководителите и треньорите в клуба, се стремим непрекъснато да се развиваме и предлагаме все повече и повече възможности за нашите таланти, защото те са нашите деца – най-голямото богатство за едно семейство!

А Витоша (Бистрица) е точно това – едно голямо семейство, което всекидневно се грижи за своите деца и иска да им предаде не само най-ценните футболни уроци, но и житейски също така, да изгради тяхната душевност, техния мироглед и да ги превърне в личности, които един ден ще се гордеят със себе си независимо дали се занимават активно с футбол, или не.

Защото, преди да станат големи футболисти, трябва да станат големи хора. Точно в тази съкровена тайна искаме да „посветим“ младите таланти във Витоша (Бистрица) – страст към играта, уважение към съперника и внимание към всички онези – малки и големи, за които ние един ден ще бъдем пример за подражание.

Ако и вие искате детето ви да стане част от нашия клуб, може да ни откриете на няколко места в София – спортен комплекс „Бароко Спорт“ („Бонсист“), спортен комплекс „Академик“ (зад хотел „Плиска“), терена в Младост 2, стадион „Летище“ или на клубната ни база в Бистрица. На която и възможност да се спрете обаче, тя ще ви отведе до едно и също място – нашето семейство!

Добре дошли!

С уважение,
Ръководството на Футболен клуб Витоша (Бистрица)