Ах, колко трудно стана да си просто мъж…

Стана модерно да караш хибрид. Даже гордо думата „хибрид“ е изписана на всеки един автомобил със смесено енергийно подаване. Караме хибридни коли, ядем „хибридна“ храна, носим хибридни устройства в джобовете си с „хибридни“ планове за онлайн телевизия, интернет, GPS, VPN, GPRS, WiFi, 3G, 4G и т.н.

И половете вече са „хибридни“, че и цели 31 на брой: Butch, Trans, Pangender, Gender Gifted, Bi-gendered, Genderqueer, Gender Fluid, Gender Bender…

Стана трудно да бъдеш просто мъж. Мъж, който не се оправдава, че екипът му го е подвел, когато е сгрешил. Мъж, който не е смел единствено пред обектива на камерите. Мъж, който не търси оправдание за собствената си безпомощност с упреци към съперника. Мъж, който не сипе закани само с охрана зад гърба си.

Стана лесно да си Gender и трудно да си просто мъж. Мъжът не ще да е известен, симпатичен и чаровен – той е просто мъж, особено когато наближава 70-те. Силен, когато е един, почтен в битките, доблестен в двубоя, достоен след поражение, стоящ зад думите си и на сутринта.

Колко трудно стана да си мъж!
Колко трудно стана да си мъж!
КОЛКО ТРУДНО СТАНА ДА СИ МЪЖ!

Leave a Reply