Ангелов: Не заслужавахме да загубим (видео)

Старши треньорът на Витоша (Бистрица) Костадин Ангелов не скри разочарованието си, след като за пореден път тимът игра добре, но загуби двубой от Първа професионална лига. В последна среща от 21-вия кръг бистричани загубиха с 1:2 у дома от Дунав (Русе) след две попадения на Васил Шопов.

“Почти след всеки мач говорим, че сме играли добре, но въпреки всичко този късмет, който ни се изплъзва непрекъснато, ще дойде в най-подходящия момент. За втори път загубихме незаслужено от Дунав през този сезон. Може пък на баража да ги бием“, коментира след поражението в Бистрица Ангелов.

“Можеше да не паднем, тъй като през второто полувреме доминирахме на терена. Моите играчи не бива да се предават и да падат духом. Трябва да продължават така нещата. Предпочитам да играем силно и да падаме, а не да сме слаби и да бием. В един момент нещата ще се променят“, допълни още наставникът.

“Много е лесно да се оправдавам. Чест е за мен, че работя тук. Радвам се, че всеки един играч се развива пред очите ми. Това прави всеки един треньор горд. Показахме по-добро лице от първия полусезон. За разлика от тогава, днес не бяхме страхливи“, завърши старши треньорът на Витоша.

Leave a Reply