Ангелов: Срещу Ботев и Септември не заслужавахме да загубим (видео)

Старши треньорът на Витоша (Бистрица) Костадин Ангелов бе разочарован от поражението с 0:1 като гост на Септември (София). Бистричани се „пропукаха“ само веднъж в мача – в 63-ата минута, но това се оказа фатално и доведе до тяхната десета загуба в Първа лига. Според Ангелов тимът не е заслужавал да си тръгне с празни ръце от „Васил Левски“.

“Не мисля, че заслужавахме да загубим. Бяхме се затворили добре. Имахме ситуация на Стефан Христов, която можеше да отбележим. Имахме и няколко мелета, които можеше да завършим. Няма да си позволя да кажа нито една лоша дума за играчите, с които работя. Знам, че са способни на повече.

„Ясно е, че сме с най-малкия бюджет, но продължаваме напред. Ще се опитаме да привлечем нови хора, но сега е невъзможно. Щом губим, значи има проблем. На моменти сме по-бавни. Работим и се опитваме да подобрим нещата, които ни куцат”, разясни Ангелов, който коментира и следващия съперник на бистричани.

“Берое е много силен в офанзивен план. Ще ни бъде трудно, но ние нямаме лесни мачове. Надявам се и късметът да е на наша страна. Срещу Ботев и Септември не бе, но се надявам това да се обърне в предстоящия мач”, пожела си треньорът на Витоша.

Leave a Reply