Ангелов: Трудно ни е, когато съперникът играе затворено

Старши треньорът на Витоша (Бистрица) Костадин Ангелов бе разочарован от домакинското равенство с Ботев (Гълъбово). Двубоят от 14-ия кръг на Втора професионална лига оправда опасенията на специалиста, че бистричани трудно ще вкарат гол, след като в крайна сметка завърши при резултат 0:0.

„В никакъв случай не мисля, че сме подценили съперника. Мачът беше труден и както очаквах, отборът на Ботев (Гълъбово) беше подреден много добре в защита. Не успяхме да направим това, което тренирахме през седмицата. Може би това усещане в момчетата, че трябва на всяка цена да вземат този двубой вкъщи, им оказа лошо влияние. Или не бяха пределно мотивирани, или бяха пренавити“, коментира старши треньорът Костадин Ангелов.

„Определено изпитваме трудности, когато играем срещу отбори, които се затварят дълбоко в своята половина. В началото повечето противници не ни смяхата за силен отбор и играеха по-отворено срещу нас. Сега обаче, когато видяха, че имаме качества и възможности, са по-прибрани. Трябва да работим върху това да се справяме с подобен тип игра срещу нас“, допълни още специалистът, който очаква открит, интересен и двуостър двубой следващия петък, когато Витоша гостува на дубъла на ЦСКА-София.

Снимка: Sportal.bg

Leave a Reply