Ангелов: Витоша не играе за точки, а за да развие клуба

Старши треньорът на Витоша (Бистрица) Костадин Ангелов бе доволен от точката, която тимът му спечели при домакинството си на Етър (Велико Търново) в двубой от втория кръг на Първа професионална лига. Специалистът призна, че в края на срещата отборът му е отстъпил инициативата на съперника. Ангелов се надява, че следващата неделя Витоша ще успее да се противопостави успешно на Левски при гостуването си на „Герена“.

„През втората част дадохме инициативата на Етър. Съперникът взе надмощие, тъй като отстъпихме физически. Равенството може би е справедлив резултат, тъй като и двата отбора имахме ситуации. Не мога да кажа, че сме заслужавали да победим“, откровен бе след срещата Костадин Ангелов.

„Ние не играем за точки, ние играем, за да развием клуба и за да сме горди с това, което се получава като резултат. Ние сме най-бързо развиващият се клуб в момента. Не ни е страх да изпаднем и затова не сме си поставяли за цел оставане в групата. Обещаваме неспокоен мач на Левски следващата седмица“, завърши треньорът на Витоша.

Снимка: Иван Йочев, Sportal.bg

Leave a Reply