Четката: Надявам се, че най-добрите ни мачове тепърва предстоят (видео)

Капитанът на Витоша (Бистрица) Четин Садула бе избран за “Играч на мача”, след като реализира и двата гола при победата с 2:0 като домакин на Верея. Юношата на Левски не скри задоволството си от попаденията и подчерта, че спечелените точки срещу отборите от класата на Витоша са много важни.

“Мисля, че се получи добър мач за нас. Бяхме по-добрият отбор и заслужено победихме. Този двубой бе много важен за нас. Верея е отбор от “нашата черта”. Важно е да печелим тези сблъсъци. Няма значение кой вкарва, важното е трите точки да са за нас. Надявам се, че най-добрите ни мачове тепърва предстоят”, коментира след срещата Садула.

“Срещу Лудогорец, Левски и ЦСКА е много трудно да вземем неща. Ако успеем да го направим, това ще бъде бонус. Боте (Пловдив) е доста добър отбор, но ние отиваме за трите точки”, каза още капитанът, след което сподели и мнението си за промяната в облика и резултатите на Витоша: “За много от момчетата миналият сезон бе първи за тях в елита. Сега вече, след като имат натрупан опит, защо да не погледнем по-нагоре в класирането?”.

Снимка: Владимир Иванов, Sportal.bg

Leave a Reply