Енгибаров: Доволен съм, тепърва ще набираме скорост (видео)

Старши треньорът на Витоша (Бистрица) Енгибар Енгибаров остана доволен от представянето на своите играчи при загубата с 0:2 като гост на шампиона Лудогорец. „Тигрите“ загубиха визитата си в Разград, но удържаха крепостта си непревзета чак до 79-ата минута. Според специалиста момчетата му са спазили всички негови указания.

„Поздравявам Лудогорец за победата, но и ние се представихме на ниво. Да не забравяме, че съперникът ни е най-сериозният отбор в България. Ние вървим по правилния път. Показахме характер и не се стреснахме от противника. Изключително съм щастлив, тъй като момчетата спазиха всички мои указания“, коментира след поражението Енгибаров.

„Продължаваме да даваме път на млад футболисти, които е само за адмирации от нашето ръководство. Всяка седмица имаме по един дебютант в отбора. Това е пътят“, допълни още треньорът, който похвали и вратаря Николай Георгиев за представянето му: „Представи се на ниво и не е случайно, че спечели наградата „Играч на мача“.

„Не е притеснително, че не взехме точка от първите три мача, защото тепърва набираме инерция и тепърва ще привлечем качествени играчи. Още следващата седмица очаквам две качествени попълнения, които да вдигнат класата ни“, каза още за финал старши треньорът на Витоша (Бистрица).

Leave a Reply