Енгибаров: Не стоим зле, все нещо малко не ни достига (видео)

Старши треньорът на Витоша (Бистрица) Енгибар Енгибаров остана разочарован след поражението с 0:1 като домакин на Славия. Специалистът за пореден път отчете, че индивидуални грешки са довели до поредната загуба в първенството. Енгибаров все пак изрази надежда, че по време на зимната пауза тимът ще се подсили с няколко опитни играча, с които да повиши класата си.

„Загубихме този двубой заради индивидуалните грешки, които допуснахме. Опитахме се да играем футбол, създадохме положения, но не успяхме да реализираме. Доволен съм от старанието на играчите. Говорим си с момчетата, имат желание, но нещата опират до възможности и класа. Нормално е да има пропуски, но заради многото индивидуални грешки губим мачове“, коментира след поражението Енгибаров.

„Няма дълбочина в нашия състав. Имаме наказани, имаме и контузени играчи. Налага се постоянно да правим ротации. Отборът не стои зле, но все нещо малко не ни достига. На полусезона, ако вземем няколко опитни играча, ще се подобрят нещата. Всеки предстоящ мач за нас е финал“, допълни още наставникът на „тигрите“.

Leave a Reply