Енгибаров: Нито крачка назад, продължаваме в този дух (видео)

Старши треньорът на Витоша (Бистрица) Енгибар Енгибаров остана доволен от представянето на своите играчи, въпреки че те допуснаха загуба с 2:3 като домакин на Локомотив (Пловдив). Наставникът не скри съжалението си от факта, че тимът му не стигна поне до точката срещу “черно-белите”. Макар да бе разочарован от поражението на домашна сцена, Енгибаров гарантира, че неговият отбор ще продължи да играе по същия атакуващ начин.

“Локомотив не ни надигра. Реалният резултат е равен. Дузпата бе ключовият момент. Вместо да изравним, стана 3:1 в полза на Локо. Поздравявам момчетата за показания характер. Те се изправиха срещу един от най-добрите отбори в България, така че няма как да не съм доволен от играта им”, коментира след загубата старши треньорът на Витоша.

“Играчите ми си вярват, но липсата на Емил Гъргоров си каза думата. Искаме да продължим да сме равностойни на големите независимо с кого и къде играем. Щом успяхме да отбележим две попадения на Локомотив, това е ясен знак, че не трябва да правим крачка назад. Напротив, занапред също ще сме така нападателно настроени”, допълни още Енгибаров.

Leave a Reply