Георги Ангелов: Накрая ще имаме късмет

Георги Ангелов бе последното зимно попълнение на Витоша (Бистрица). Защитникът, който може да бъде използван успешно и като дефанзивен полузащитник, пристигна в редиците на бистричани в последния ден от трансферния прозорец. Ангелов ще доиграе сезона в Първа лига като преотстъпен от Левски, а с опита си ще опита да помогне на тима в тежката битка за оцеляване.

През есента юношата на „сините“ записа 4 мача в елита, а общо на сметката си до момента в майсторската група има 66 двубоя и 2 гола, записани с екипите на Монтана, Верея, Левски и Витоша. Бранителят има солиден стаж и във второто ниво на професионалния футбол у нас, където три години и половина защитава цветовете на Банско.

„Разбрах се с ръководството на Витоша бързо. Имам желание да помогна и да играя, тъй като в Левски не получавах шанс за изява. Откакто съм тук, виждам, че има настроение в отбора, има и желание от страна на момчетата да се постигат добре резултати. Нещо обаче липсва на тима“, заяви последният нов в селекцията на Витоша.

„Харесва ми да работя с Костадин Ангелов. Използва нови методи на работа, така че е в крак с тенденциите. На никой, разбира се, не му е приятно да губи всеки мач. Не се получава, това е. Не е, че момчетата не искат. Напротив, във всеки един двубой се излиза за трите точки. Кой знае? Накрая на баражите може да имаме късмет“, допълни още Ангелов.

Снимка: Марин Маринов, Sportal.bg

Стани част от семейството на Витоша (Бистрица)!
Повече информация тук!

Leave a Reply