Юношите на Витоша със страхотен обрат на турнира в Германия

Юношите на Витоша (Бистрица) до 17 години записаха по страхотен начин първи успех на силния турнир GFL Cup 2018 в Германия. Футболистите на Росен Стоянов победиха с 5:4 състава на GFL, макар че на два пъти изоставаха в резултата и им се налагаше да стигат до обрат.
 
Срещата започна изключително неприятно за малките „тигри“, които натрупаха пасив от три гола. С попадения на Марио Дилчовски, Теодор Костадинов от дузпа и Алексей Георгиев обаче равенството бе възстановено. Радостта за бистричани обаче трая твърде кратко, тъй като GFL отново реализира за 4:3.
 
Талантите от школата на Витоша обаче не бяха казали последната си дума. Първо Алекс Терзийски пак възстанови равенството, а истинската драма настъпи в последните секунди на мача, когато момчетата на Росен Стоянов получиха правото да изпълнят втора дузпа в мача. Зад топката застана Теодор Костадинов, който отново бе безпогрешен и донесе победата за своя тим.

В първия си двубой на GFL Cup 2018 българският отбор се изправи срещу талантите от представителя на Бундеслигата – Фортуна (Дюселдорф). Срещата завърши при резултат 2:4, а попаденията за Витоша реализираха Ивайло Петров и Теодор Костадинов.

Leave a Reply