Кирилов: Благодаря на момчетата! Показахме, че заслужаваме да сме в Първа лига (видео)

Старши-треньорът на Витоша (Бистрица) Росен Кирилов бе изключително щастлив след успеха с 3:0 над Монтана в решителния бараж за оставане в Първа професионална лига. Специалистът поздрави своите футболисти за отличното им представяне и изрази мнение, че “тигрите” напълно заслужено са останали в елита. Бившият национал на България не скри надеждите си наесен тимът да бъде още по-силен и да покаже още по-добри игри в майсторската ни група.

“Щастлив съм, защото показахме през годината, че заслужаваме мястото си в Първа лига. Изиграхме добри мачове срещу много класни отбори и щеше да е несправедливо да изпаднем. През първото полувреме имаше напрежение в нашите редици и не играхме по начина, по който искахме. След почивката обаче успяхме да променим поведението си, а Монтана не успя да издържи на нашия ритъм. Долапчиев реализира страхотен гол. Той е роден голмайстор и имат усет за такива попадения”, коментира след срещата наставникът на Витоша.

“В Бистрица съм вече три години и всеки успех, който сме постигнали с Коце, е еднакво сладък. Тези мигове трудно се забравят. Годината не беше лека за нас. Хвърлихме много нерви и изхабихме много усилия, но се радвам, че успяхме да изиграем повечето мачове на добро ниво. Надявам се, че следващата година ще успеем да вдигнем класата. Много съм доволен от играчите, с които разполагам. Продължаваме да разчитаме на тях”, допълни още Кирилов.

Leave a Reply