Кирилов: Мачът с Лудогорец приключи в 20-ата минута (видео)

Старши треньорът на Витоша (Бистрица) Росен Кирилов не остана доволен от видяното при загубата с 0:3 като гост на Лудогорец. Специалистът заяви, че момчетата му са излезли притеснени и след двата гола, допуснат до 15-ата минута, мачът е приключил. По думите на Кирилов останалото е било „ходене по мъките“.

“Лудогорец е по-класен отбор от нашия. Искаше ни се да направим добър мач и ако можем, да се противопоставим на съперника. За съжаление, излязохме притеснени. Цяла седмица им обяснявах, че ако покажат качествата, които имат, и играят спокойно и освободено, нещата ще се получат. Вкараха ни обаче два елементарни гола и мачът приключи в 20-ата минута. След това бе „ходене по мъките“, коментира Кирилов.

„Ако играем бездушно като днес, не знам как ще спечелим срещу Верея. Каквото и да се говори за заралии, виждате, че не са лош отбор. Разполагат с добри и опитни играчи. Имат и нелоши чужденци. Видяхте, че този уикенд можеха и да бият Локомотив (Пловдив). Ако не се вложим и не дадем максимума от себе си, ще имаме проблеми“, допълни още старши треньорът на Витоша (Бистрица).

Leave a Reply