Кирилов: Момчетата бяха перфектни, нямахме шанс (видео)

Старши треньорът на Витоша (Бистрица) Росен Кирилов заяви след равенството 1:1 с Етър (Велико Търново), че футболистите му са били перфектни. Специалистът обаче не скри разочарованието си от факта, че „тигрите“ бяха много близо до победата в двубоя от XXIV кръг на Първа професионална лига, но в крайна сметка не успяха да я грабнат.

„Момчетата изпълниха перфектно всичко онова, което тренирахме и говорихме през седмицата – да бъдем много агресивни, линиите да бъдат близо и да не оставяме пространство на противниковите играчи. Всичко се получи перфектно. Съжалявам само, че не отбелязахме втори гол, защото тогава щяхме да спечелим мача“, коментира след срещата наставникът на „тигрите“.

„Не реагирахме добре в една ситуация, допуснахме грешка и позволихме на Етър да отбележи и спечели точка. Съжалявам много, че не победихме, защото имахме чисти ситуации. Нашето желание е във всеки един мач да изглеждаме по този начин – да се стремим да бъдем агресивни и да спазваме тактическа дисциплина, но невинаги ни се получава“, допълни още Кирилов.

Снимка: Владимир Иванов, Sportal.bg

Leave a Reply