Кирилов: Заслужена победа (видео)

Старши треньорът на Витоша (Бистрица) Росен Кирилов не скри задоволството си след третата победа на тима от началото на кампанията. „Тигрите“ стигнаха до много труден, но напълно заслужен успех с минималното 1:0 при визитата си на Верея в Стара Загора. Младият специалист поздрави голмайстора Стефан Христов и призна, че бистричани ще се опитат да вземат нещо при предстоящото си този уикенд тежко домакинство на Ботев (Пловдив).

„Беше важен успех за нас от гледна точка на това, че нашият отбор бе по-добрият. Победата ни изкачи в горната половина на таблицата. Надявам се, че ще продължаваме в този дух. Искаме във всеки мач да се представяме на ниво и да побеждаваме. Радвам се, че отборът върви добре дотук“, сподели след победата треньорът на клуба Бистрица.

„Предварителни планове нямахме, тъй като не знаехме как ще изглежда Верея с новия треньор и в каква система ще излезе. Пуснаха абсолютно непознати футболисти. Бях сигурен, че ще се затворят. Трябваше да ги ударими през фланговете. Радвам се, че в крайна сметка успяхме да отбележим и да победим“, сподели Кирилов.

„Само голям футболист може да изиграе ситуацията така, както Стефан. Затова и след мача му казах, че е голям футболист“, допълни още наставникът на Витоша и призна, че Ботев (Пловдив) е фаворитът в предстоящия сблъсък, но тимът му ще направи всичко възможно, за да затрудни „канарчетата“.

Leave a Reply