Коце Ангелов: 20 пъти умрях, но се съживих пак (видео)

Старши треньорът на Витоша (Бистрица) Костадин Ангелов бе изключително емоционален след драматичната победа над Локомотив (София) и последвалото оставане на тима в Първа професионална лига. Специалистът, който бе определен като „Царя на баражите“, призна, че „20 пъти е умрял” по време на двубоя на „Лаута“. В крайна сметка обаче немислимото доскоро се случи и догодина „тигрите“ отново ще бъдат част от елита на България.

„Футболистите ми са герои. Това, което направиха, е един подвиг. Двайсет пъти умрях и се съживих пак в този мач. Аз вярвам в чудеса! През целия сезон, изпълнен с толкова много тежки моменти, си повтаряхме, че не трябва да се предаваме, че дори и да умрем, трябва да го направим с достойнство. Ние обаче не умряхме!“, щастлив бе Ангелов.

„През годината имаше много колебания, експерименти, смяна на схемата. В един момент нагодихме нещата за победи. Ние няма да извадим страхотен бюджет за следващия сезон, но вижте играчите. Когато човек работи здраво, шансът ще бъде на негова страна. Догодина Витоша няма да изглежда по този начин. Ние сме уникален отбор именно с този дух“, допълни още треньорът.

Leave a Reply