Коце Ангелов: Бяхме по-добри от Пирин! Голямо браво на момчетата! (видео)

Старши треньорът на Витоша (Бистрица) Костадин Ангелов бе изключително щастлив след победата с 2:1 като гост на Пирин (Благоевград), която изхвърли „орлетата“ от Първа лига и съхрани шансовете на „тигрите“ за оцеляване в елита. Специалистът поздрави своите футболисти за успеха, но ги призова да не изпадат в еуфория, тъй като работата е само наполовина свършена. В петък, от 20:00 часа на стадион „Локомотив“ в Пловдив, Витоша ще срещне втория от Втора лига – Локомотив (София), в директен сблъсък за място в елита на България.

„Мисля, че играхме по-добре от Пирин. Огромна роля за победата изигра това, че ни бяха отписали, което беше в наша полза. Още през първото полувреме можехме да отбележим гол. Играхме добре през всичките 90 минути и се борихме мъжки. Едно голямо браво и благодаря на всички момчета, които днес бяха с нас, защото всичко се дължи на тях“, коментира Ангелов.

„Планът ни от самото начало бе да не прибързваме и да имаме контрол върху топката, както и да тичаме до последната секунда. Имаше мачове в хода на първенството, които загубихме, а не трябваше. Късметът принципно сами трябва да си го заслужим. За щастие, момчетата днес си го заслужиха“, допълни още наставникът на бистричани.

„Витоша може да покаже много по-добър футбол от това, което демонстрира в края на второто полувреме. Дръпнахме се назад, но не допуснахме грешки. В момента изобщо не мисля за селекция. Не бива да изпадаме и в излишна еуфория след този успех. Локомотив почива повече от нас, имаше възможност да ни гледа, традиционно труден съперник е, така че той е фаворитът в предстоящия сблъсък“, каза още Костадин Ангелов.

Снимка: Sportal.bg

Leave a Reply