Коце Ангелов: Бяхме смели и затова победихме

Старши треньорът на Витоша (Бистрица) Костадин Ангелов бе изключително щастлив и доволен от историческия успех с 1:0 срещу Нефтохимик (Бургас). Победата на “Трейс Арена” в Стара Загора осигури на бистричани историческа промоция в Първа професионална лига. Специалистът благодари на футболистите и клубния президент за проявеното мъжество и подкрепа.

“Вярвах, че ще можем да победим. Знаех, че това е един огромен шанс, изпитание за мен и момчетата. Мисля, че заслужихме този успех. Победихме с вяра и позитивизъм. Но ние разполагаме и с добри играчи. Това се видя. Опитвахме се да държим малко повече топката, това беше част от тактиката. Няма как цяла година, като играеш по един начин, в такъв двубой да играеш по друг. Бяхме смели и затова победихме. Искам да благодаря на нашия президент за подкрепата”, сподели щастливият Ангелов.

“Ние в момента имаме един уникален шанс да покажем себе си, нашия стил на игра и да натрупаме опит. Мащабна селекция няма да се прави. След една седмица ще започнем подготовка. Витоша се подчинява на това да играе футбол, да владее инициативата и да пресира високо. Ще продължим да правим точно това”, допълни още наставникът на Витоша.

Снимка: Sportal.bg

Leave a Reply