Коце Ангелов доволен: Само преди година този отбор бе във „В“ група, сега сме трети в „Б“

Старши треньорът на Витоша (Бистрица) Костадин Ангелов остана доволен от видяното при победата с 2:0 над Оборище (Панагюрище) в двубой от 22-ия кръг на Втора професионална лига. Специалистът за пореден път заяви, че футболистите му не се интересуват от позицията, която заемат в класирането, и не мислят за промоция в елита.

„Имахме доста ситуации. Доколкото помня, съперникът имаше само една. Нашият отбор разполага със сериозни момчета и аз бях убеден, че те не биха си позволили подценяване. Радвам се на прогреса. Футболистите също са доволни от развитието, което бележим, но не гледаме класирането и не мислим за Първа професионална лига“, заяви след срещата в Бистрица Ангелов.

„Фактът, че почти същият отбор бе във „В“ група, а сега е трети в „Б“, говори, че бележим напредък. Ако нещо ни закара в елита, няма да има крупни селекции. Мисля, че момчетата ще си заслужат шанса, който ще се открие пред тях. Смятам, че като цяло нивото на отборите в Първа лига е по-високо. В Септември (София) треньорската смяна няма да се отрази. Сегашният наставник на тима е много добър специалист. В нашата група изявени фаворити няма и всеки може да победи всеки“, допълни още треньорът на Витоша.

Снимка: Sportal.bg

Leave a Reply