Коце Ангелов: Имам сърцати момчета, които защитават с чест името на клуба (видео)

Старши треньорът на Витоша (Бистрица) Костадин Ангелов не спести добрите си думи по адрес на своите играчи, които се противопоставиха здраво на Берое и мъжки си извоюваха точката под Аязмото. Специалистът застана твърдо зад футболистите си и за пореден път изрази увереност, че дебютантът в елита на България ще играе и догодина в Първа професионална лига.

„Доволен съм от точката и старанието. Най-щастлив съм от факта, че напредваме. Не бива обаче да си мислим, че сме направили нещо кой знае какво. За равен се играе лесно. Трябва ни още малко да прогресираме, за да можем и да побеждаваме. Липсва ни самочувствието пред гола. Тежат ни също така липсата на точки и мястото, което заемаме в момента“, коментира старши треньорът на Витоша.

„Да играеш в защита срещу толкова силен съперник, е трудно. Ние обаче сме отбор, който се бори за оцеляването си, и вярвам, че ще го постигнем. Знам, че ще се спасим. Учим се и напредваме. В състава си имам сърцати момчета, които защитават с чест името на клуба. Независимо колко пари взимат и как са подценявани, те продължават да показват, че спортът преди всичко е мъжество и вяра в себе си“, допълни още Ангелов.

Leave a Reply