Коце Ангелов: Можем да запазим мястото си в Първа лига

Старши треньорът на Витоша (Бистрица) Костадин Ангелов изрази оптимизъм часове преди първия пролетен двубой на тима. По-късно днес, в среща от 21-вия кръг на Първа професионална лига, бистричани приемат състава на Дунав (Русе) у дома. Специалистът вярва, че отборът му е надградил по време на зимната подготовка, като това ще си проличи още в мача с русенци.

„За разлика от другите отбори, ние успяхме да запазим основния си състав. Нямахме промени и това ни позволи да надградим. Спечелването на турнира в Балчик показва, че има израстване в нашите редици, което се надявам да си проличи в двубоя с Дунав. Сигурен съм, че можем да запазим мястото си в Първа лига“, коментира Ангелов пред официалния сайт на Витоша.

В последните си пет срещи от първенството бистричани успяха да измъкнат точката като домакин на Левски (0:0) и Локомотив (Пловдив) (1:1), както и на Верея (1:1) като гост, като загубиха трудно от Лудогорец и ЦСКА-София. Играчите в зелено все още са в търсене на своята историческа първа победа в елита на България.

Leave a Reply