Коце Ангелов: На 90 минути сме от сбъдването на една мечтa

Отборът на Витоша (Бистрица) е на 90 минути от сбъдването на една мечта – да стане част от елита на България. Утре вечер, от 20:00 часа, бистричани излизат на стадион „Трейс Арена“ в Стара Загора в бараж за влизане в Първа професионална лига срещу Нефтохимик (Бургас). 

Старши треньорът на Витоша Костадин Ангелов за пореден път заяви, че тимът е преизпълнил целта си през настоящия сезон, но ако има възможност и с представянето си заслужи място в майсторската ни група, няма да го изпусне.

„На 90 минути сме от сбъдването на една мечта. Да стигнем дотук, е едно голямо постижение за нас. Нашата цел бе да се утвърдим във Втора лига, което означава, че сме я изпълнили. Предстоящият двубой с Нефтохимик ще покаже дали реално сме готови за следващата крачка и дали нивото ни отговаря на Първа лига. Ако влезем, ще сбъднем тази наша мечта и ще постигнем огромен за клуба успех. Една промоция в елита не само ще ни даде нов опит, самочувствие и изживявания, но и ще ни гарантира най-малкото място във Втора лига догодина“, коментира Ангелов.

Leave a Reply