Коце Ангелов: Не се срамувам

Старши треньорът на Витоша (Бистрица) Костадин Ангелов заяви след загубата с 0:1 от Черно море, че не се срамува от играта на своите футболисти. Бистричани изиграха исторически първи мач в елита на България и малко не им достигна да се поздравят с равенството и точката.

“Не се срамувам! Мога смело да заявя, че не се срамувам от играта на всички футболисти. Има обаче много неща, които трябва да поправяме. Реално, ако кажа, че не е трябвало да загубим, ще сбъркам, защото Черно море имаше голови ситуации. И ние имахме. Идва ни малко бързо темпото и ще трябва да се нагаждаме”, сподели непосредствено след загубата наставникът на Витоша.

Оказа се, че има напрежение. Нормално е. Темпото е различно, нивото на играчите е различно и е нормално да не се ориентираме в първите срещи. Всеки отбор има слабости. Надявам се да използваме слабостите на съперниците. Не ми се мисли за точки. Най-ценното нещо е да се насладим на Висшата лига. Точките не ме интересуват. Интересува ме да играем добър футбол, който ще доведе до точки”, завърши Ангелов.

Leave a Reply