Коце Ангелов: Посвещавам победата на момчетата и президента (видео)

Старши треньорът на Витоша (Бистрица) Костадин Ангелов поздрави момчетата си за сърцатата игра и посвети на тях и клубния президент Сергей Ташков историческата първа победа в елита на България, дошла след 1:0 над Черно море у дома. Наставникът на „тигрите“ не скри задоволството си от факта, че с постигнатия така дългоочакван успех тимът му ще влезе с повече самочувствие в предстоящите баражи за оцеляване в Първа професионална лига.

„Този късмет, който в доста от срещите ни липсваше, го имахме днес. Това не е случайно. Той бе с нас благодарение на волята и силата на характера, които нашите играчи демонстрираха. Искам да поздравя президента на клуба с този успех. Посвещавам го на него и момчетата. Днешният ден е исторически за Витоша, макар и чак в последния кръг да постигнахме целта си“, сподели щастливият наставник на бистричани.

„Момчетата си извоюваха победата, заслугата не е изцяло моя. Рядко ги виждам по този начин. Свършиха си много добре работата. Не бива обаче да залитаме по тази победа. Разбира се, тя ни дава самочувствие и увереност за предстоящите баражи. Беше важно да я постигнем точно заради това. Дунав е силен отбор, с опитен треньорски екип. Ще ни бъде трудно, но аз съм убеден, че можем да се справим с тях. Досега късметът винаги е бил с русенци. Вярвам, че сега ще се обърне в наша полза“, допълни още Ангелов.

Стани част от FCVitosha Summer Trials Научи повече тук!

Leave a Reply