Коце Ангелов след успеха на „Армията“: Един от най-силните ни мачове от началото на сезона

Старши треньорът на Витоша (Бистрица) Костадин Ангелов остана изключително доволен от видяното при победата с 1:0 като гост на дубъла на ЦСКА-София в двубой от 15-ия кръг на Втора професионална лига. Специалистът похвали футболистите за показания дух и характер на стадион „Българска армия“, като посвети успеха на клубния президент Сергей Ташков, който празнува рожден ден днес.

„Мисля, че това е един от най-силните ни мачове от началото на сезона, при това срещу съперник от топ отборите. За моя голяма радост имахме контрола през по-голяма част от мача и в крайна сметка смятам, че заслужено спечелихме. Тази победа е подарък за клубния ни президент Сергей Ташков, който на 3 декември празнува рожден ден“, сподели пред официалния сайт на клуба Костадин Ангелов.

„Имаше моменти, в които давахме инициативата на противника. Това е нещо, което ще обсъдим и върху което ще работим. Доволен съм от старанието, себераздаването и дисциплината. Неслучайно засипвам със суперлативи моите играчи, тъй като те победиха един много силен състав, в който личат имената на някои от най-талантливите играчи у нас“, допълни още треньорът.

Leave a Reply