Коце Ангелов: Старахме се и искахме победата в Благоевград (видео)

Старши треньорът на Витоша (Бистрица) Костадин Ангелов изрази разочарованието си след поредния изпуснат шанс за първа победа в елита. „Бистришките тигри“ бяха изключително близо до трите точки, но в крайна сметка допуснаха гол в края и стигнаха само до 2:2 като гост на Пирин (Благоевград).

„Допуснахме много лесни голове и то отново след статични положения. В трети пореден мач ни вкарват след подобна ситуация. Нямаме право да отбележим два гола като гост и да не победим. Ние обръщаме сериозно внимание на тази част от играта – статичните положения, но явно не достатъчно. Ще работим още в тази насока“, коментира след срещата в Благоевград старши треньорът на Витоша.

„Всички момчета се стараха и искаха да стигнат до победата. Неслучайно сме и разочаровани. Имахме някои добри моменти, в които контраатакувахме опасно и можехме дори да отбележим още един гол, но не успяхме. Дадох шанс на някои от играчите, които имат по-малко игрови минути, и ми хареса как се представиха. Те си го заслужиха този шанс. В нашия отбор звезди няма. Сигурно съм пренебрегвал някого през сезона, но е добре че по някакъв начин поправих грешката си“, допълни още Ангелов.

Това лято! Нещо хубаво ще се случи…

Leave a Reply