Коце Ангелов защити футболистите си, пое отговорността за загубата от Верея

Старши треньорът на Витоша Костадин Ангелов защити своите футболисти и пое изцяло отговорността след разочароващата загуба с 0:3 като домакин на Верея. Двубоят от седмия кръг на Първа професионална лига този понеделник бе исторически за бистричани, които за първи път излязоха на своя стадион в Бистрица в среща от елита на България. Наставникът е категоричен, че грешките вече са коригирани и още в следващия шампионатен мач – гостуването на Дунав Русе, привържениците ще видят отбора в друга светлина.

„Срещу Верея не изглеждахме така, както трябва. Тежката загуба на „Армията“ оказа влияние, от една страна, а от друга, аз самият допуснах грешка като направих някои корекции преди срещата. Футболистите нямат вина за случилото се. Те изпълняват моите указания на терена. Когато крайният резултат е незадоволителен, значи аз съм сбъркал някъде, а не те. Хубавото е, че след подробен анализ на мача, открихме своите пропуски“, заяви Костадин Ангелов.

„Промените, които ще направим, ще дадат резултат. За мен най-важното е, когато мачът завърши, независимо при какъв резултат, да напуснем терена така, както го правихме в началото на сезона – с високо вдигнати глави. Футболисти и треньори знаем как да действаме от тук нататък, за да покажем едно друго лице още при гостуването на Дунав в Русе“, допълни още специалистът пред официалния сайт на Витоша.

Leave a Reply