Коце, Ники, Дани и Венци изненадаха Божката

Старши треньорът на Витоша (Бистрица) Костадин Ангелов, защитникът и треньор в школата Николай Христозов, както още двама от най-опитните футболисти в състава – Даниел Пеев и Венцислав Бонев, изненадаха вчера сутринта малкия голям герой Божидар Върбанов. Четиримата подариха на талантливия вратар от набор 2003 не само много усмивки, но и фланелка с подписите на всички играчи и треньори от мъжкия отбор.

Припомняме, че в началото на този месец Божката се подложи на тежка, но успешна операция, след като му бе открит тумор в главата. Минути преди началото на двубоя с Пирин (Благоевград) в Бистрица миналата футболистите на Костадин Ангелов злязоха със специално изготвени за целта тениски в подкрепа на Божидар Върбанов.

Тук е мястото да изразим възхищението и благодарността си към ръководството на клуба; към всички от първия състав; към треньорите и децата от школата; към техните родители; към всички, които бяха на трибуните миналата неделя срещу Пирин, както и към всички онези, знайни и незнайни приятели, които по един или друг начин подкрепиха Божката и близките му!

Стани част от семейството на Витоша (Бистрица)!
Повече информация тук!

Leave a Reply