Кочилов: Съжалявам за това равенство (видео)

Полузащитникът на Витоша (Бистрица) Кристиян Кочилов грабна приза за “Играч на мача”, след като записа изключително силни 90 минути при равенството 1:1 като домакин на Етър. Халфът дори реализира от дузпа попадението, с което “тигрите” излязоха напред в резултата в 25-ата минута. След двубоя Кочилов призна, че Витоша е тимът, който трябва да съжалява повече за изпуснатата победа.

“Един гол не ни стигна, за да победим. Имахме положения да вкараме втори, трети, но не ги реализирахме. Определено ние трябва да съжаляваме повече след това равенство. При 1:0 отново имахме възможност да затворим мача, но пропуснахме да го направим. Случва се, но затова сме отбор – за да се подкрепяме”, коментира след двубоя Кочилов.

“Не е имало притеснение в мен преди дузпата. Ако имаше такова, нямаше да застана зад топката”, допълни още полузащитникът, след което коментира и предстоящия мач с Берое в Стара Загора: “Можем да се противопоставим на доста от отборите. Повечето сме на едно ниво. Неприятно е, че сме гости, но ние не се притесняваме от това и ще излезем за победа.”

Снимка: Владимир Иванов, Sportal.bg

Leave a Reply