Костадин Ангелов: Ще търсим победата още в следващия мач

Старши треньорът на Витоша (Бистрица) Костадин Ангелов бе категоричен след поражението с 1:2 от Славия, че тимът му ще търси победата още в следващия мач – гостуването на Пирин в Благоевград тази неделя. Специалистът призна, че най-големият проблем на „тигрите“ в последните три срещи са лесно допуснатите попадения. Наставникът обаче е убеден, че още срещу „орлетата“ ще се види положителна промяна в играта в дефанзивен план.

„Ние не гледаме и не чакаме баражите за оцеляване в Първа лига. Иска ни се да победим колкото се може по-бързо. За жалост обаче, допускаме леки голове. Статистиката пък въобще не ме касае. Победата е важна дотолкова, че да вдигне самочувствието на момчетата. Така или иначе, на баражите ще бъдем максимално концентрирани и мотивирани“, заяви Ангелов.

„Успеха ще го търсим още в следващия мач. Правим всичко възможно, за да сме готови и да го постигнем. Виждам прогрес в контрола на играта, но в трети пореден двубой ни вкарват твърде лесни попадения. Сигурен съм, че това ще бъде коригирано още в следващия мач“, уверен е старши треньорът на „бистришките тигри“.

Leave a Reply