Котев: С Ботев винаги е едно също: ние целим гредите, те – бият (видео)

Полузащитникът на Витоша (Бистрица) Лъчезар Котев бе разочарован след загубата с 0:2 от Ботев (Враца) във втория кръг на efbet Лига. Младежкият национал на България призна, че целта пред “тигрите” е била да влязат агресивно в дуела с врачани, но това не е донесло успех. Котев изрази недоволствo от факта, че в последните няколко срещи с Ботев неговият отбор цели гредите, докато съперникът – бележи и бие.

“Нашата цел преди двубоя беше да влезем агресивно. Първите минути стояхме добре, но допуснахме грешка и ни отбелязаха. После, след като станахме догонващи в мача, ни бе трудно. Опитахме се да реагираме след попадението и да пресираме дълбоко, създадохме положения и дори уцелихме греда. Вторият им гол обаче ни пречупи. Миналата година играхме четири мача с Ботев и винаги се получава едно и също – ние удряме гредите и след това падаме”, коментира след срещата Котев.

“Разбира се, дори и след това поражение има позитивни неща в мача. При нас има много нови момчета, тимът има накъде да се развива. Очакваме още футболисти, така че ще се стараем да ги интегрираме и да създадем един боеспособен отбор. С всеки треньор е различно. Енгибар Енгибаров има своите и ние трябва да се постараем максимално много да попиваме от него”, каза още полузащитникът, който допълни за финал, че “тигрите” трябва да изчистят грешките, които допускат в защита.

Leave a Reply