Лъчо Котев: В Бистрица трябва да сме пределно мотивирани (видео)

Лъчезар Котев изрази задоволството си от нулевото равенство като гост на Дунав (Русе) в първа среща от първия плейоф за оцеляване в майсторската ни група. Младежкият национал на България бе категоричен, че „тигрите“ имат всичко необходимо, за да победят в реванша русенци и да си осигурят директен двубой за спасение срещу Септември (София).

„С оглед на това, че в последните десет минути играхме с човек по-малко, а и сме домакини във втория двубой, мисля, че резултатът в Русе е позитивен. Смятам, че си свършихме добре работата. Изпълнихме тактическите указания на треньора. В предишните двубои тук всичко приключваше доста рано, след като допускахме по три гола, но този път се справихме добре“, коментира Котев.

„В Бистрица трябва да излезем пределно мотивирани, с много хъс и желание и съм сигурен, че ще успеем да спечелим. Равенството като гост на Дунав е много важно. Мисля, че след този резултат вратата ни към по-добрата фаза на шампионата е отворена“, допълни още младежкият национал на България.

Leave a Reply