Георгиев: Представянето ми е без значение, след като не сме взели точки (видео)

Вратарят на Витоша (Бистрица) Николай Георгиев бе сред най-добрите на терена при загубата на „тигрите“ с 0:2 като гост на Лудогорец в среща от третия кръг на efbet Лига. Младият вратар направи серия от спасявания, с които отчая играчите на Стойчо Стоев и запази нулевото равенство до 79-ата минута. В крайна сметка обаче, след късни попадения на Шверчок и Лукоки, бистричани си тръгнаха с празни ръце от Разград.

„Определено е хубаво да си „Играч на мача“, ще се постарая и занапред да е така, но в случая тази награда няма значение, след като сме загубили. На фона на всичко, което успяхме да направим в мача, е жалко, че си тръгваме с празни ръце“, каза след срещата вратарят на „тигрите“.

„Не мога да определя кое от спасяванията ми бе най-трудното. При всяка едно от тях най-важното беше топката да не влезе във вратата. За съжаление, през второто полувреме направихме доста грешки, нетипични при това, сбъркахме и много топки и това оказа влияние за крайния резултат“, допълни още Георгиев.

Рожден ден днес празнува кондиционният треньор на Витоша (Бистрица) Ivelin Paskalev! Пожелаваме му здраве, щастие и много незабравими мигове със зелената фланелка!

Снимка: Официален сайт на ПФК Лудогорец

Leave a Reply