Коце Ангелов: Нищо не е решено, късметът няма да покрие Дунав в Русе (видео)

Старши треньорът на Витоша (Бистрица) Костадин Ангелов бе разочарован след загубата с 0:1 от Дунав в първи плейаут за оставане в Първа професионална лига. Специалистът изрази претенции към първия асистент-съдия, който не маркира явна засада преди гола на русенци. Въпреки неприятния резултат у дома, Ангелов остава оптимист и вярва, че „тигрите“ имат реален шанс да излязат краен победител от сблъсъка.

„Все още нищо не е решено. Това, че имат предимство след този двубой, не означава, че са спечелили. В такъв важен мач съдиите не бива да допускат грешки. Мисля, че при гола имаше абсолютна засада. Отборът ни се бори и изразходва голяма част от силите си. Отново обаче, за трети път ни застига малшанс срещу Дунав. При четвъртия обаче късметът няма да ги покрие“, смята Ангелов.

„В ответния мач просто трябва да си вкараме ситуациите. Едно от тези положения, които имахме, трябваше да вкараме. Нуждаем се от един гол и нещата ще се променят. Диктуваме темпото на игра и в двете полувремена. Ситуациите също бяха в наша полза, освен гола, който падна вследствие и на наша, и на съдийска грешка“, каза още наставникът на „тигрите“, който определи загубата като „достойна“.

Leave a Reply