Петко Цанков: Ще бъде страхотно, ако се доберем до бараж, а оттам и до Първа лига

Тазгодишното участие на Витоша (Бистрица) в „Балчик Къп“ 2017 ще се запомни не само с достигането до финала, където тимът загуби спора за трофея с Етър след изпълнение на дузпи, но и с изненадващия трансфер, който треньорското ръководство осъществи.

Впечатлени от изявите на крилото Петко Цанков, старши треньорът Костадин Ангелов и помощникът му Росен Кирилов решиха да дадат шанс в професионалния футбол на вече доскорошния играч на Черноморец (Балчик).

Пред официалния сайт на Витоша юношата на Черно море, който дебютира този уикенд при победата с 2:1 над ФК Царско село 2015, сподели впечатленията си след преминаването в тима от Бистрица.

„Радвам се, че съм част от отбора на Витоша. Костадин Ангелов ме хареса по време на турнира в Балчик, след което ме покани да се присъединя към отбора. Изненадан съм от организацията – тя няма нищо общо с тази във „В“ група. Работи се много професионално, тренировките са на ниво, колективът – отличен. Смятам, че ще постигнем добри резултати през пролетта. Желанието ми е да се представям добре на терена. Ще бъде страхотно, ако се доберем до бараж, а оттам и до място в Първа лига“, заяви Цанков.

Leave a Reply