Промени във Витоша

Костадин Ангелов е новият старши треньор на Витоша. В щаба му влизат още Росен Стоянов – помощник-треньор и Борислав Драгомиров – треньор на вратарите. И двамата помощници бяха треньори в школата до този момент.
Новият треньорски колектив ще дебютира този уикенд срещу “Локомотив” (Горна Оряховица). Това ще е повторен дебют за Ангелов, който заменя на поста Асен Букарев. ФК Витоша благодари на Асен Букарев и неговия щаб – Даниел Пеев, Николай Христозов, Валентин Захариев и Ясен Екимов, за професионализма и свършената работа.
Отборът се разделя и част от футболистите – Четин Садула, Кристиян Кочилов, Илиян Йорданов и Емил Гъргоров напускат клуба.
Четин Садула и Кристиян Кочилов футболисти ще останат завинаги в историята на клуба, като част от най-големите му успехи. И двамата футболисти са с по над 100 професионални мача за тигрите, а Четин е рекордьор по мачове за клуба и дългогодишен капитан. Емил Гъргоров се присъедини в края на февруари 2019г., когато треньор бе Росен Кирилов и допринесе много за оставането на Витоша в елита на България.
Клубът благодари на всички футболисти за приноса и отдадеността към зелената фланелка и им желае успехи занапред.

Leave a Reply