Росен Кирилов: Момчетата се справиха чудесно, поздравявам новите (видео)

Старши треньорът на Витоша (Бистрица) Росен Кирилов остана доволен от представянето на своите играчи при равенството 1:1 като домакин на Ботев (Враца). Специалистът обаче призна, че „тигрите“ спокойно са можели да вземат трите точки от срещата в Бистрица. Бившият национал на България поздрави новите попълнения Михаил Милчев и Иван Вълчанов, които се представиха на много добро ниво в дебюта си със зелената фланелка.

„Исках да победим. Няма как да съм радостен. Тази една точка нищо не ни носи. Радвам се, че момчетата се вложиха изцяло. Имахме шансове да бием. Като цяло се получи мъжки мач, добро ниво за Първа лига. Въпреки че имаме многобройни контузии и отсъстващи играчи, успяхме на моменти да надиграем Ботев. Създадохме няколко сериозни положения и дори можехме да победим. Може би в края на мача не ни стигна свежест, за да вкараме втори гол“, сподели след срещата Кирилов.

„Момчетата се справиха чудесно, аз съм доволен. Нормално е да има пропуски, защото половината отбор, който играе от началото на сезона, е в лазарета. Именно тези травми наложиха в последните дни на трансферния прозорец да привлечем двама играчи. Радвам се, че Михаил Милчев и Иван Вълчанов играха на ниво, въпреки че са само на няколко тренировки“, допълни още старши треньорът на бистричани.

Leave a Reply