Росен Кирилов: Най-слабият ни мач до момента, допуснахме фатални грешки (видео)

Старши треньорът на Витоша (Бистрица) Росен Кирилов бе изключително разочарован след загубата с 0:3 като гост на Дунав. По мнението на специалиста продукцията на “тигрите” в Русе е била най-слабата от началото на сезона. Бившият национал на България посочи като основна причина за поражението в Малката Виена липсата на агресия. Кирилов бе категоричен, че от настоящата тежка ситуация тимът му ще излезе само с победа.

“Фатални грешки при първите два гола. Недопустими ситуации. Всичко идва от това, че натрупахме загуби в мачове, в които заслужавахме да спечелим точки. Вследствие на това и самочувствието на момчетата падна. Вкараха ни много рано, реално без ситуация. Имахме шансове и да открием, и да изравним, но не успяхме. Много леки голове ни отбеляза Дунав”, ядосваше се треньорът на Витоша.

“Това определено бе най-слабият ни мач от началото на първенството. Поздравявам отбора на домакините, който ни победи с агресия. Ахмедов днес бе като Кавани. Не може така да играем футбол, не може без агресия. В предишните двубои бяхме абсолютно равностойни, дори смятам, че срещу Локомотив (Пловдив) бяхме по-добрият отбор. За нас няма леки и тежки мачове. Срещу всеки съперник е трудно. От тази ситуация се излиза само с победа”, допълни още Кирилов.

Leave a Reply