Росен Кирилов: Не съм доволен, това не е моят футбол (видео)

Старши треньорът на Витоша (Бистрица) Росен Кирилов бе видимо разочарован след загубата с 0:3 като гост на ЦСКА-София в първа среща от XV кръг на Първа професионална лига. Специалистът сподели, че не е виждал как „червените“ ще отбележат гол, преди „тигрите“ да допуснат грешка в 78-ата минута и съответно първо попадение в срещата. Поражението на “Армията” остави Витоша на 12-то място в класирането с актив от 13 точки.

„Не съм доволен, защото загубихме с 0:3. Мачът вървеше към равен. Не виждах как съперникът ще ни вкара с тези центрирания. ЦСКА нямаше почти никакви ситуации и срещата отиваше към равенство, но за съжаление, допуснахме гол в ситуация, в която на два пъти можехме да изчистим далеч напред топката. Не го направихме и бяхме наказани“, заяви след срещата на „Армията“ Кирилов.

„От начина на игра в защита съм доволен, но не и от това, че след като отнемем топката, я губим бързо. Не успяхме да осъществим контри днес. Като цяло обаче, това не е моят футбол. Не обичам такава игра. Ако тръгнем да се надиграваме обаче, ще загубим с много повече“, допълни още наставникът на бистричани.

„Загубите се натрупаха, защото имахме много тежки съперници. Абсолютно всеки мач за нас е труден. Начинът за излизане от подобна тежка ситуация е победа. Когато тя дойде, нещата ще се подобрят. В следващите две седмици ще се готвим усърдно за домакинството на Славия“, допълни още Росен Кирилов.

Leave a Reply