Росен Кирилов: Няма да има промени в състава, вярвам в играчите си (видео)

Старши треньорът на Витоша (Бистрица) Росен Кирилов изведе в отлично настроение играчите си за първа тренировка през 2019 година. Наставникът за пореден път изрази увереността си в качествата и потенциала на своите футболисти и гарантира, че това ще бъде съставът, с който ще работи до края на сезона в Първа лига.

“Момчетата са в много добро, празнично настроение, но трябва да се организираме и да се настроим за пролетта. Това е групата, с която ще работим до края на сезона – няма нови хора, няма и напуснали. До 28-и януари ще тренираме в София на стадион “Академик”, който е взет от нашия клуб. Ще използваме залата, фитнес-центъра, изкуствения терен особено заради студеното време”, каза Кирилов.

“За пролетта трябва да работим върху всички детайли от играта, за да изглеждаме по-добре и най-важното, да сме постоянни в представянето си. Нашата политика е да работим с тези хора, защото смятаме, че те имат още по-голям потенциал. И този потенциал ние трябва да го разгърнем”, каза още бившият централен защитник и участник на Мондиал’98 във Франция и Евро 2004 в Португалия.

Leave a Reply