Росен Кирилов: Прегоряхме (видео)

Старши треньорът на Витоша (Бистрица) Росен Кирилов бе изключително разочарован след загубата с 0:3 от Ботев (Враца) като гост. Поражението на старта на плейофната фаза в Първа професионална лига почти сигурно отказа „тигрите“ от борбата за второто място в Група „А“, което гарантира участие в майсторската ни група и наесен.

„Не осъзнахме, че този мач е много важен и решава второто място. Футболистите на Ботев (Враца) бяха наясно с това, бяха много по-агресивни, играха с много по-голямо желание и заслужено спечелиха. Просто ни смачкаха с агресия. Играха с дълги пасове и печелиха първа, втора топка. Тотално им отстъпихме в агресията“, коментира след загубата Кирилов.

„Мисля, че футболистите ми прегоряха. Имаха много голямо желание преди мача, но просто психически не издържаха. От тук до края трябва да печелим всеки следващ мач и да играем на предела на възможностите си. Имахме поредица от двубои, в които можехме да вземем точки. Изпуснахме чисти положения и след това загубихме срещите си минимално“, допълни още наставникът.

Leave a Reply